Lamqta.comОвен  Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на

...
Lamqta.comОвен  Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 февруари! Една зодия много ще се зарадва днес

Lamqta.com

Овен 
Днес, както в никакъв случай, ще Ви е нужно удостоверение на това, че фактически Ви обичат, че сте нужни и мечтани. Затова в случай че не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крайници, да блъскате с юмруци и по всякакъв начин демонстрирайте своето отегчение, Само не забравяйте да кажете по какъв мотив е то, тъй като другояче напъните Ви ще бъдат напразни.  

Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Звездите Ви дават обещание сполучлив ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи промени, и Вие ще бъдете доста радостни от това. Възможно е в този миг, когато нетърпеливо очаквате сърпрайзите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите сътрудници, съседи и родственици се опасяват от неизвесността и търсят безвредно леговище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че идните промени ще бъдат потребни за всички.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Всички присъстващи, а и вашите другари, през днешния ден мощно ще завиждат на връзките сред Вас и Вашия обичан човек. Постарайте се да извършите всичко допустимо за това, че завистта им да бъде обоснована – т.е., въпреки всичко да има някакво съображение за нея. За да не се любуват останалите на сапунени мехури...

Дева
Ако напоследък сте се усещали като в мъгла, през днешния ден ще получите доста значими вести, които ще хвърлят светлина на Вашето замесване. Облаците се разсейват и на небето още веднъж светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, отчасти заради това, че на собствен ред Вие започате да разбирате, какво желаете да постигнете по-нататък. Поставените цели усъвършенстват ситуацията Ви, и по тази причина ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат опасности или възможни затруднения.

Везни
Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е необикновено - прекомерно. Всъщност, любовта и разсъдъка не се съчетават изключително, и по тази причина Вашата половинка няма да бъде във екстаз от измененията, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си въпреки и капчица от своето всекидневно безумие...

Скорпион
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Стрелец
Днес Ви следва среща с човек, който доста от дълго време не сте виждали. По-рано са Ви свързвали някои сантиментални връзки, а сеге, несъмнено, всичко мощно се е трансформирало. Въпреки че е допустимо да се поровите из предишното, може и да намерите там и нещо потребно.

Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.

Водолей
Днес за следващ път ще се убедите, че дори и от най-безизходната обстановка постоянно има излаз, като напълно не е наложително той да е най-неприятен. Много е значимо да го намерите, а и да съумеете вярно да го употребявате! Успехът във Вашия персонален живот през днешния ден ще зависи единствено от Вас. 

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР